Kategoriler

BAYBURT GAZETESİ

İhtişamlı ve Sağlıklı Sofralar!

İhtişamlı sofralar hazırlamayı sevenler için en güzel modeller Hisar mağazalarında.

Şık masalar için peçeteliklerden şekerliklere, tabaklardan şık çatal kaşık modellerine hepsi Hisar’da. Renk detaylarıyla süslenen parçalar kolay kullanımı ile sofralarınızın baş tacı olacak. Sağlıklı mutfaklar ve sağlıklı sofralar artık hemen yanınızda.

Her renk masa örtüsüyle ve peçeteyle kolaylıkla kullanabileceğiniz şık ürünleri çok seveceksiniz. Ayrıca bu ürünleri sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Doğru kişiye doğru hediye vermek çok önemlidir. Evinde misafir ağırlamayı seven, masa detaylarına önem veren arkadaşlarınız için Hisar şekerlik modelleri hem zarif hem de çok tarz. Özenle hazırlanan sofraların en önemli tamamlayıcıları. Sofralarında farklı bir atmosfer yaratmayı sevenler için Hisar her zaman aklınızda olacak.

Güne mutlu başlamak çok önemlidir. Güzel bir kahvaltı sofrasının olmazsa olmazı çay, çayı da en güzel demleyen çaydanlık Hisar. Her sabah keyifle içeceğiniz çaylarla hemen enerjinizi toplayacaksınız. Şık tasarımları, modern parçalar ile etkili sunumlar yapmaya hazırlanın. Tarz sahibi sofralar için misafirlerinize hazırladığınız çay saati ve akşam yemeklerinize çeliğin şıklığını katın. Güzel bir davet sofrasında küçük vazolar kullanabilirsiniz, irili ufaklı mumlarla zarafet katabilirsiniz. Dekoratif aksesuarlar ile çay sofralarınıza ışıltı katmayı ihmal etmeyin. Temaya uygun olan beyaz keten peçetelere Hisar peçetelik modelleriyle şık bir detay ekleyebilirsiniz. Sizi adeta büyüleyecek olan her tarza çeliğin ışıltısı çok yakışacak. Keyif çaylarınıza eşlik edecek demlikler, çaydanlık modelleri sezonun her zaman en gözde ürünlerinden. Tasarımıyla oldukça zarif ve şık. İster kahvaltı sofralarınıza isterseniz akşam yemeklerinden sonraya saklayın.

Eğer mükemmel bir fincan çay hazırlamanıza yardımcı olacak çok yönlü bir çaydanlık arıyorsanız, Hisar çaydanlık modelleri üstün bir deneyim sunar. Hemen Hisar mağazalarını ya da online sitesini ziyaret edin siz de fırsatları kaçırmayın.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SPOR
12 Kez Görüntülendi.
Bayburt Özel İdarespor Fatsa'da lige tutundu
YAŞAM
7 Kez Görüntülendi.
Bayburt Ortaokulu Halk Oyunları Yıldızlar Kategorisinde Türkiye Üçüncüsü
EĞİTİM
5 Kez Görüntülendi.
Bayburt Üniversitesinin Proje Seferberliği, KTÜ'nün Eğitim İş Birliğiyle Güçlendi
EĞİTİM
5 Kez Görüntülendi.
Bayburt Üniversitesi, YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına Katıldı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler düzenlendi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
2024 yılının 2. dönem İİMEK toplantısı yapıldı
SPOR
10 Kez Görüntülendi.
Renkli görüntülere sahne olan ’Bahar Turnuvası’ ile lise öğrencileri eğlendiler
EĞİTİM
8 Kez Görüntülendi.
Mehmet Akif Ortaokulu'nun şiir gecesi beğenildi
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Jandarma kayıp 9 hayvanı daha buldu!