Yoksa Rüya mı?

Yine yeni bir eserle siz okurlarımızın köşesindeyiz, bizde her ne kadar okuma şevki az olsa da bu konuda bir okur olmak için, elimizden gelen gayretle sizleri zevklendireceğiz.

Çünkü hep derim Aşık Veysel’in “Benim sadık yârim kara topraktır “ Onun için hayatta benim de sadık dostum kitaplardır”  İşte bu dost kitaplardan biri yine bir hemşeri Öğretmen arkadaşımız Ensar ÇEKER’in İlimizde bir çok konuda düzenlenen makale yarışmalarında dereceler aldı ve bu yazıları konu alan 2014 yılında ‘DENEMELER’adlı kitap yayınladı. İkinci yeni baskı kitabı adını; 2006 yılında Ulusal Ajansın düzenlemiş olduğu” Yoksa Rüya mı? Adlı makale ile LEO-BİR dalında Türkiye ikincisi olduğu makalenin adını koydu. Ensar ÇEKER görevi gereği Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kuruluşlarda ve Avrupa Projesi ve SODES Projesi, TÜBİTAK’ın düzenlediği çeşitli projelerde koordinatörlük ve projelerde katkıda bulundu. Ayrıca birçok Ülkede’ de eğitim amaçlı konularda İlimizi temsil etti.

Öyle ki; mesleğin gereği yoğun bir proje çalışmaları yanında, bilgi ve beceri deneyimini, sosyal hayatta edindiği izlenimlerini kitaba aktarmaktadır.      

   Yoksa Rüya mı? Adlı eserinde, okuyucuya özellikle gençlerin bilinçlenmesi adına onlara ışık tutacak kültürel ve sosyal konular yer almaktadır. Başta da dediğimiz gibi kendi deneyimlerinden yola çıkarak; mesleki hayatta edindiği eğitim hakkında düşünceleri, bunların gelecek kuşaklar açısından önemini anlatan yazılar yer almaktadır.            

        Ensar ÇEKER hocamızın “YOKSA RÜYA MI?adlı eser 5 Mayıs 2018 tarihinde Taşhan Kitap Şenliğinde İmza günü düzenlenecektir.

YORUM EKLE