Şehit Ömür Erbay, mezarı başında dualarla anıldı

2016 yılında PKK terör örgütü saldırısı sonucu şehit düşen özel harekat polis memuru Ömür Erbay vefatının 3’üncü yıl dönümünde Arpalı beldesinde mezarı başında anıldı. 

Şehit Ömür Erbay, mezarı başında dualarla anıldı

2016 yılında Şırnak’ın Cizre ilçesindeki terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Ömür Erbay vefatının 3’nci yıldönümünde mezarı başında dualar okunarak anıldı. 

Şehit Özel Harekat polis memuru Ömür Erbay’ın Arpalı beldesinde bulunan kabri başında düzenlenen anma törenine Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği başkanı Selami Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürlüğünü temsil eden yetkililer, Erbay ailesi ve belde sakinleri katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Köksal, 

Ömür Erbay gibi kahramanlarımız sayesinde ülkemiz ayakta durmaktadır. Ülkemizi yıkmak isteyen içeriden ve dışarıdan gelen hainlere karşı bu milletin kahraman evlatlarıyla birlikte dik duracağız, bu sayede ezanlar susmayacak, bayrak inmeyecek. Şehitlik mertebesinde hiçbir şehit ölü değildir. Bizler de onları anmaya, yaşatmaya devam edeceğiz." dedi.   

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 12:44

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem ERBAY
Adem ERBAY - 5 yıl Önce

Ben Şehidin kardeşiyim kardeş ana başlığınızdaki şehadet tarihi 2019 yılı yazmışsınız o tarih değil 2016 yılında şehit oldu tarihi güncellerseniz daha sağlıklı olur. Saygılarımla...

SIRADAKİ HABER