Ayakkabı Modasında Son Trendler

Ayakkabı Modasında Son Trendler

Ayakkabılar birçok insanın hassas noktası olan önemli bir aksesuardır. Günümüzde en çok tercih edilen kişisel alışveriş ürünlerinden bir tanesi de ayakkabılardır. Gelişen teknolojiyle birlikte ayakkabı çeşitliliğinde de önemli artışlar yaşanmaya başladı. Çeşit çeşit ayakkabılar, insanların kullanımına sunuluyor. Ayakkabı modellerinin özgün, etkileyici ve özellikle ,kış ayına girdiğimiz şu sıralarda, sıcak tutması oldukça önemli. Çoğu insan şık tasarımlar, gösterişli renkler ve ışıltılı, özgün ayakkabıları tercih etmektedir. Kasım ayı ile birlikte kış aylarına yavaş yavaş yaklaşmaya başladık. 2021-2022 kış sezonun ayakkabı modasında son trendler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Birbirinden güzel ve özgün ayakkabı tasarımları sahibini bulmak için raflardaki yerini aldı. Peki en kaliteli, özgün, yenilikçi tasarıma sahip, son trend ayakkabıları nasıl bulacağız. Sizler için bu yılın en trend ayakkabıları bulabileceğiniz markaları sıraladık.

Skechers Ayakkabı

Skechers, spor ayakkabı ve çocuk kategorilerinde bir dünya markası. Aynı zamanda spor ayakkabı kategorisinde ise Amerika’nın en büyük ikinci markasıdır. Yenilikçi, özgün, fonksiyonellik ve tasarımı bir araya getiren marka, dünyada kendini kanıtlamış durumda. Özellikle yürüyüş, koşu, ve günlük ayakkabı modellerinde farkını ortaya koyan Skechers ayakkabı, rahatlık ve renkli tasarımlarıyla benzersiz bir deneyim sunuyor. Dünyaca ünlü birçok ünlü marka yüzü oldu.

Global olarak dünyada en büyük ayakkabı mağazalarından birisi olarak yerini almış durumda. Skechers,  dünya genelinde 190’dan fazla ülkede 1000’in üzerindeki mağaza sayısıyla kullanıcılarına hizmet veriyor. Skechers, 2021-2022 kış sezonunda hazırladığı ayakkabı modelleriyle ayakkabı modasında son trendler yine belirlemeye başardı. Birbirinden farklı, özgün, şık tasarımlarıyla konforun keyfini yaşatacak markalarla reyonlarda sizleri bekliyor. Kaliteli, konforlu bir yürüyüş için her modelde Skechers, tercih edebilirsiniz.

Under Armour Ayakkabı

Under Armour, giyim, ayakkabı, spor ekipman ve aksesuarları alanında kullanıcılarına hizmet vermektedir. Amerikan futbol takımlarını giydirmekle ünlenmiş bir markadır. Her geçen sene teknolojiyi kullanarak üzerine biraz daha inovasyon, yenilik ve vizyonunu da ekleyerek Under Armour markası, ayakkabı kategorisinde de bu seviyesini korumaktadır. 3D baskılı spor ayakkabıları, tayt, tişört, mont ve yelek gibi bir çok ürünü kaliteli ve konforlu bir şekilde üretmektedir. Under Armour ayakkabı üretim aşamasında geçirdiği dayanıklılık testleriyle adeta kullanıcıların gönlünde taht kurmaktadır. Üretilen bütün ayakkabı modelleri öncelikle 500 bin adımlık sağlam bir dayanıklılık testinden geçirilmektedir. Üretilen ürünlerde pamuktan ziyada sentetik elyaflar tercih edilir.

Ayakkabı modasında son trendler ürün yelpazesini genişleterek yön bulmuştur. 2021-2022 kış sezonun da ise hazırlanan birçok modeller eşsiz, benzersiz ve dayanıklılığıyla . ayakkabı modasında son trendlere oturmuş durumda. Ürün çeşitliliği ile fiyat performans arasında optimum dengeyi yakalamıştır. Aynı zamanda kadın ve çocuklar için çok farklı tasarımları kullanıcısının beğenisini sunmaktadır. Bir ayakkabıyı uzun yıllar kullanmak istiyorsanız kesinlikle Under Armour ayakkabıyı tercih etmelisiniz. Yüzlerce çeşit model ayakkabılar sizleri bekliyor.

Boyner

Boyner Grup Türkiye’nin halka açık gıda ve elektronik dışı en büyük perakende mağaza zincirlerinden bir tanesidir. Boyner, bugün çok katlı mağazaları, tek kategoride uzmanlaşmış konsept mağazaları Boyner Sports, YKM Sport, Outlet Mağazaları, YKM Mağazaları ile 6 farklı konseptle kullanıcılarına Türkiye’nin 37 ilinde, 117 mağaza ile hizmet vermektedir. Bütün alanlarda olduğu gibi ayakkabı alanında zirveyi temsil etmektedir. Ayakkabı sektörün Under Armour ve Skechers gibi dünyaca ünlü birçok markanı parkende satışlarını gerçekleştiriyor. 2021-2020 kış sezonun bünyesinde bulundurduğu tüm markaların ayakkabı modasında son trendler, Boyner mağazalarında kullanıcılarını bekliyor. Birbirinden benzersiz, eşsiz ve şık ürünler yeni sezonda sizleri bekliyor. Anlaşmalı olduğu tüm markalarda son trend ayakkabıları kullanıcılar için bünyesinde barındıran Boyner, kaliteli, ayrıcalıklı ve konforlu hizmeti müşterilerine sunmaktadır. Kataloğunda bulunan yüzlerce marka ve model ayakkabıyla, ürün yelpazesi geniş olan Boyner, kullanıcılara çok çeşitli ürünler sunmaktadır.

YAVUZ KARDEŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER