Bayburtspor’un Bileği Bükülmüyor

Bayburt Özel İdarespor, 24. haftayı da kayıpsız geçti. Ligin güçlü ekiplerinden Turgutluspor'u ağırlayan Bayburt Özel İdarespor, zorlu maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Bayburtspor’un Bileği Bükülmüyor

Bayburt Özel İdarespor, Teknik Direktör Hakan Yılmaz gözetiminde çıktığı beş maçın dördünden galip ayrıldı.

Son dört maçta 12 puan toplayan Bayburt Özel İdarespor, puanını 26'ya yükselterek, düşme potasında ki rakipleri ile arasında ki puan farkını 5’e çıkardı.

Ligin güçlü ekiplerinden Turgutluspor’u Genç Osman Stadyum’unda ağırlayan temsilcimiz hırslı ve mücadeleci oyunu ile mağlup ederek yakaladığı galibiyet serisine devam etmeyi başardı.

Saat 13.00'te başlayan maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Konuk ekip Turgutluspor, 39. dakikada Muhammet Haşim Çoban'ın attığı gole öne geçti. Maçın ilk yarısı Turgutluspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Maçın ikinci yarısında oyunun kontrolünü eline alan Bayburt Özel İdarespor, 51. dakikada Ali Fırat Okur'un kafa ile attığı golle beraberliği sağladı. Maçın sonuna kadar baskılı oyununu sürdüren Bayburt Özel İdarespor, 90+3'te Uğur Mustafa Türk'ün attığı golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak üç puanını hanesine yazdırdı.

Yeni Hedef Etimesgut
Bayburt Özel İdarespor, galibiyet serisine Ankara’da devam etmek istiyor. 24 Şubat Çarşamba günü 9. sırada bulunan Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz de hedef 5’te 5.

Haftanın Diğer Sonuçları

Bayburt ÖİS 2-1 Turgutluspor

Sivas Bld. 2-0 Pazarspor

Bodrumspor 3-1 Tarsus İY

Kırşehir Bld. 0-2 Eyüpspor

Mamak FK 1-3 1922 Konyaspor

Serik Bld. 4-0 Karabükspor

Pendikspor 4-1 Kastamonuspor

Sakaryaspor 1-1 Vanspor FK

Karacabey Bld. 3-1 Kırklarelispor

Elazığspor 1-4 Etimesgut Bld

Puan Durumu 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER