Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt’u yükseltmeye kararlıdır

MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli, “Teşekkür-Tebrik-Takdir”  seçim ziyaretleri kapsamında Bayburt'ta halka hitap etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt’u yükseltmeye kararlıdır

Cumhuriyet Caddesi’ndeki mitingde Bayburtlulara seslenen Dr. Bahçeli, “Millet ve vatan sevdası Bayburt’un diriliş ve şahlanış ruhuyla birleşmiş, şehrin emaneti beş yıllığına Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçmiştir. Hepinize müteşekkirim, hepinizden Allah razı olsun diyorum” dedi. 

“Kazanan Bayburt’tur, kazanan birlik, dirlik ve kardeşliktir”

“Bayburt 31 Mart’ta huzuru seçmiş, umuda omuz vermiştir” diyen Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti: “Bayburt’un güvenini boşa çıkarmamak amacıyla gece demeyeceğiz, gündüz demeyeceğiz, Allah’ın izniyle çok çalışacağız. İhtilafları köreltip iş üreteceğiz, hizmet edeceğiz. Milli iradeyi kucaklayıp istikbalin kilitlerini sökeceğiz. Türk tarihinin özü, Türkiye’nin ve Türk milletinin göz nuru olan Bayburt 31 Martla birlikte karamsarlık bulutlarını dağıtmış, kucaklaşmayı tercih etmiştir. Kazanan Bayburt’tur, kazanan birlik, dirlik ve kardeşliktir.”

Devlet ve siyasetin varoluş sebebinin insana hizmet olduğunu vurgulayan Bahçeli, 

“31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy veren, belediye başkan adaylarımızı destekleyen Bayburtlu kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum. Bayburt Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’yi, Aydıntepe Belediye Başkanımız Sayın Haşim Şentürk’ü, Gökçedere Belediye Başkanımız Sayın Yavuz Bakır’ı yürekten tebrik ediyorum. 31 Mart seçim sürecinde canla-başla sahada bulunan, fedakarlıkla çalışan il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte tüm dava arkadaşlarımızı takdir ediyorum. Devlet ve siyasetin varoluş gayesi insana hizmettir. Hizmet etmek seferber olmuş gönüllerin marifetidir. Her ne kadar marifet iltifata tabi ise de, bizim mükâfatımız sadece vatandaşlarımızın mümtaz ve müreffeh hayat şartlarına kavuşmalarıdır” şeklinde konuştu. 

“Bayburt’a sevdamızın ise ne bedeli ne de ederi vardır”

MHP’nin Bayburt’u yükseltmeye kararlı olduğunu sözlerine ekleyen Bahçeli, 

“Merhum Hüseyin Nihal Atsız demişti ki: “En yüce hizmet, karşılık ve kazanç beklemeden yapılan hizmettir.” Çünkü biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Bayburt’a sevdamızın ise ne bedeli ne de ederi vardır. Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt’u yükseltmeye kararlıdır. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bugüne kadar yapılan, bu şehrimize kazandırılan her güzelliğe yenilerini eklemek, adım adım, aşama aşama ileriye taşımak yegane gayemizdir. Yola çıkan hizmet kervanımız durmayacak, mola vermeyecektir. Sizler partimize güvendiniz, üç hilalle gönendiniz. Belediye başkanlarımıza inandınız, ümit bağladığınız. Bizim de görevimiz hiçbir bahaneye sığınmadan Bayburt’u geleceğe hazırlamak; sosyal, ekonomik ve kültürel güvenceye kavuşması için bütün imkânlarımızla çalışmak ve çabalamaktır.”


 

“Bayburt kültür merkezi olduğu kadar tarih çeşmesidir”

Bayburt denilince akla Dede Korkut’un geldiğini anımsatan MHP Lideri Dr. Bahçeli, 

“Bayburt kültür merkezi olduğu kadar tarih çeşmesidir. Bu çeşmeden muzaffer hatıralarımız akar, muvaffakiyetle perçinlenmiş, müteyakkız bir iradeyle bezenmiş şanlı ve şerefli anılarımız taşar. Bayburt denildi mi milli akıllara büyük ceddimiz Dede Korkut gelir. Merhum Fuat Köprülü Dedem Korkut’u anlatırken şunları söylemişti: “Terazinin bir kefesine Türk edebiyatının tümünü, diğer kefesine de Dede Korkut’u koysanız yine de Dede Korkut ağır basar.” Dede Korkut Türklüğün öğüdü, geçmişimizin itibar ve irfan övüncüdür. Türk milleti devlet olmayı, medeniyet kurmayı, adalet ve ahlakla yönetmeyi dünyaya öğretmişse, bunun gerisinde nice muhterem büyüğümüzün manevi ve müessir payı vardır. Asırlar boyunca hem cehaletle savaştık, hem de canilerle hesaplaştık. Bir elimizde kalem, diğerinde kılıçla coğrafyalara derin izler bıraktık. Bunu yaparken bekamızı cesaretle, hamiyetle savunduk. Birlik ve beraberliğimizi şuurla, gururla taçlandırdık. Öyle zamanlar gelip çattı ki zalimler saf saf karşımıza dizildi, dönem oldu zulüm okları her yanımıza saplandı, yine de düşmedik, yine de pes etmedik. Çünkü maya sağlamdı, süt helaldi, tarih de Türk milletinin eseriydi. Milletimizin sinesinden Dede Korkut çıktı söz söyleyip, boy boylayıp, soy soylayıp önümüzü ışıttı, Alparslan çıktı bu topraklara vatan dedi, Ertuğrul Gazi çıktı, Söğüt’ün bereketli vadisine ceddin zafer fidelerini dikti” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2019, 12:57

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
AkSiyon
AkSiyon - 5 yıl Önce

Parazit gibi geciniyor yüzsüz.
Daha dün rte ve kendisi birbirlerine demedikleri kalmadı, nasıl olurda gecimimi sağlarım hesabıyla siyaset yapıyor.
Mehepe nin zaten siyasi anlayışı ülke güvenliğı ile ilgili, fakat artık güncel değıl ve işede yaramaz.
Yani mehepe siyaseti bu haliyle ihtilal zamanlarında kalmış görünüyor.
Ekonomi Eğitim Savunma Teknoloji Tarım v.s Sosyal v.s alanlarında Milli Görüş Siyasetine ulaşabilen görülmemiş ve zaten işbirlikci zihniyetlerlede görünemez.
Ülkede iki Parti var Biri Milli Görüş diyeride diyerleri diyerleri.
(Cennet mekan Necmeddin Erbakan ve Sadık yol Arkadaşları)

SIRADAKİ HABER