Bayburt AK Parti'den 'Vefa’ programı

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı, kuruluşundan bugüne kadar milletvekili, belediye başkanlığı ve partide çeşitli kademelerde görev yapmış kişilerin katılımıyla "Vefa Programı" düzenledi.

Bayburt AK Parti'den 'Vefa’ programı

Bayburt Konaklama’da gerçekleştirilen etkinlikte Milletvekili Fetani Battal, Eski İçişleri Bakanı Ülkü Güney, İl Başkanı Hacı Ali Polat ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Ağın'ın yanı sıra eski milletvekili Bünyamin Özbek, eski belediye başkanları Bekir Çetin, Mete Memiş, eski il başkanları Yusuf Elçi, Hakan Kobal, Fatih Yumak ve  belde belediye başkanları, gençlik kolları teşkilatları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ve bugüne kadar emek vermiş partililer hazır bulundu.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti’nin başarısında birlik ve beraberlik ruhunun olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: 

"AK Parti bir kadro partisi olarak kurulmuş, bugüne kadar kazandığı başarılara da hep istişareyle, ekip çalışmasıyla, dayanışmayla ulaşmıştır. Bundan sonraki başarılarımızın yolu da işte bu birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirmekten geçiyor.’’


 

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2019, 09:12

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
BAyburt Ahalisi
BAyburt Ahalisi - 5 yıl Önce

Bayburt AKP sadece bu kadar mıymış... Ayıp Ayıp

SIRADAKİ HABER