"AK Parti iktidarının temelinde belediyecilik başarısı yatıyor"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak gazetemizi ziyaret etti.

"AK Parti iktidarının temelinde belediyecilik başarısı yatıyor"

31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlerde hedeflerinin 16 Nisan 2017 referandumunda alınan oy oranının üzerine çıkmak olduğunu kaydeden Yumak, 

“Allah’a şükürler olsun Rabbim 24 Haziran’da da bizleri mahcup etmedi. Yüzde 82.1 ile Türkiye Birinciliği rekorumuzu geliştirerek elimizde tuttuk. Bizler Bayburt olarak Türkiye’de her zaman ilk 5’ in içinde yer almıştık. Önümüzde 31 Mart 2019 seçimlerinde çok önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreçte de inşallah tüm vatandaşlarımıza dokunacağız ve oy oranımızı yükseltme gayretinde olacağız.” dedi.

AK Parti’nin temelinde belediyecilik hizmetleri yatıyor

AK Parti’nin milletin teveccühünü belediye hizmetleriyle kazandığını ifade eden  Yumak, 

“Biz sadece Belediyeleri ve Belediye Başkanlarını seçiyoruz diye düşünürsek, çok büyük hata yaparız. Ak parti İktidarının temelinde Belediyecilik hizmetleri ve Belediyecilikte gösterdiği Başarılar yatmaktadır. Belediyecilik anlamında şunu ifade edeyim. Ak parti Belediyeleri döneminde Bayburt’un çehresi çok farklı bir şekilde değişmiştir. Bayburt, 2004 yılında Ak belediyecilik ile Bekir Çetin Başkanımın döneminde tanıştı.
2004 ten bugüne kadar önce Bekir Çetin Başkanım, devamında Hacı Ali Polat Başkanım ve son olarak ta Mete Memiş Başkanım döneminde Bayburt’un çehresi değişmiştir. Çok ciddi manada değişim, dönüşüm süreci yaşanmıştır.
Bu süreçte başta görev alan Belediye Başkanlarımıza, ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


Bayburt’un son 15 yılda büyük atılım gösterdiğini sözlerine ekleyen Yumak, ““Bayburt 15 sene önce şu çanağın içinden ibaret iken, bugün Allah’a şükürler olsun Bayburt bu sınırları tamamen kırmış ve dört bölgeye çok ciddi bir şekilde genişleme atılımı göstermiştir. Bayburt genişlemiştir. Bitti mi? Daha yapacak çok işimiz var…

Allah nasip ederse 31 Mart seçimlerinde teşkilatımızın birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmesi ile evel Allah, sonra teşkilatımızın sayesinde inşallah bir önceki seçimde aldığımız oy oranının üstüne çıkmayı Allah bize nasip eder diyorum. “ dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 09:50

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
bahri
bahri - 5 yıl Önce

"cumhur ittifakı,ndan dolayı sn hükmü beye,başarılar dileyerek,saygılar sunarım.

SIRADAKİ HABER