YILBAŞI HEDİYELERİ PTT’DEN

PTT AŞ, yeni yıla özel olarak düzenlenecek kampanya ile kargo gönderimleri ve e-ticaret alışverişlerinde büyük indirim fırsatlarını müşterileriyle buluşturacak.

YILBAŞI HEDİYELERİ PTT’DEN

PTT AŞ, yeni yıla özel olarak düzenlenecek kampanya ile kargo gönderimleri ve e-ticaret  alışverişlerinde büyük indirim fırsatlarını müşterileriyle buluşturacak. 

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), yıl boyunca olduğu gibi yeni yıl öncesinde de  birbirinden avantajlı kampanyalarıyla müşterilerine fırsat sunuyor. Yılbaşına özel düzenlenen  kampanya kapsamında, 25-31 Aralık 2020 tarihleri arasındaki iş günlerinde bireysel müşteriler  tarafından postaya verilecek yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25  oranında indirim uygulanacak. 

Tebrik Kartı İle Gelenekler Yeniden Canlanıyor 

PTT Tebrik kartı gönderme alışkanlığının yaygınlaştırılması ve unutulmaya yüz tutmuş gelenekleri  yeniden canlandırılması için yılbaşına özel tebrik kartları da hazırladı. Hazırlanan özel tasarım tebrik kartları, birbirinden güzel dileklerinizi, sevdiklerinize ulaştıracak. Kış mevsimine özel görsellerin yer  aldığı tebrik kartları tüm PTT iş yerlerinden ücretsiz olarak alınabilirken, kartların posta gönderim  ücreti ise müşterilerden tahsil edilecek. 

“Mutlu Yıllar, Mutlu Alışverişler” 

Türkiye’nin Milli E-Ticaret Platformu PttAVM.com’da yeni yıla sayılı günler kala müşterilerine,  “Mutlu Yıllar, Mutlu Alışverişler” konseptiyle indirimli ürünler sunuyor. Elektronikten modaya,  küçük ev aletlerinden kozmetiğe, kişisel bakım ürünlerinden petshop ürünlerine, mobilyadan araç  aksesuarlarına kadar farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden binlerce ürünün yer aldığı PttAVM.com, yeni  yıla özel ürünlerde yüzde 25 -80 arasında değişen oranlarda indirimler yapacak. 

Hafta Boyunca Benzersiz Kampanyalar 
PttAVM.com, yeni yıl kampanyalarının yanı sıra haftanın belirli günlerinde de çeşitli kampanyalar  düzenliyor. Salı günleri‘Her Salı Teknoloji Bayramı’sloganıyla elektriklisüpürge, bilgisayar, tablet, ütü  ve televizyon gibi elektronik ürünlerde avantajlı fiyatlar sunuluyor. Çarşamba günleri ise ‘Haftanın  Ortası İndirim Fırsatı’ mottosuyla seçili ürünlerde birbirinden farklı indirim fırsatları uygulanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER