Vali Pehlivan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Vali Pehlivan Şair Celali ve 21 Şubat caddesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Vali Pehlivan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Vali Pehlivan, ziyaretlerine geçtiğimiz aylarda işyerinde çıkan yangın sonucu dumandan etkilenerek Erzurum’a sevk edilen ve gerekli tedavinin ardından taburcu olan ve işinin başına dönen Adnan Topsakal ile başladı.

Şair Celali Caddesi’ndeki işyerinde ziyaret ettiği Topsakal’la olaya ilişkin değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunan Vali Pehlivan sağlık durumu hakkında kendisinden bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini yineledi.

Topsakal ise Vali Pehlivan’a ziyareti ve olayın yaşandığı andan itibaren gösterdiği yakın ilgisi dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Vali Pehlivan, bir süre sohbette bulunduğu Topsakal’a işlerinde hayırlı, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunup daha sonra 21 Şubat Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Cadde üzerindeki işletmelere uğrayan Vali Pehlivan çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbette bulundu. Vali Pehlivan ziyaret ettiği bir pide salonunda ise ocak başına geçerek pide pişirdi.

Vali Pehlivan, ziyaret ettiği işletmelere sabah bereketi ile nasiplenmeleri temennisinde bulunarak hayırlı işler bol kazançlar diledi.

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER