Vali Epcim, Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesi Kurbanını Türk Kızılayı'na Bağışladı

Vali Epcim, Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesi Kurbanını Türk Kızılayı'na Bağışladı

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanını Türk Kızılayı'na bağışladı.

Vali Epcim Türk Kızlayı Bayburt Şube Başkanı Hümeyra Çelik ile Genç Kızılay İl Başkanı Hasan Türkoğlu'nu makamında kabul ederek, Türk Kızılayı'nın kurban bağış kampanyasına destek verdi.

İslam âlemi için çok önemli olan Kurban Bayramı'nın yaklaştığını belirten Vali Epcim, "Kurban, paylaşmaktır. Bizim göz bebeğimiz Kızılay'ımız, kurban bereketini yaşatmak için bizlerden ve durumu iyi olanlardan kurban bağışı alarak gönül coğrafyamıza kurbanları ulaştırıyor.

Son yıllarda Kızılay'ımız olağanüstü şeyler başarıyor. Büyük kahramanlık hikâyeleri yazıyor. Tüm Kızılay çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Bayburt Türk Kızılay Şube Başkanlığı'nın kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu kaydeden Vali Epcim, "Kan bağışında olsun, hâyır işlerinde olsun çok iyi çalışmalar yapmaktalar." diye konuştu.

Müslümanların Kurban Bayramı öncesi daha duyarlı olmaları gerektiğinin altını çizen Vali Epcim, "Rabbim bizlere bu yıl da kurbanlar nasip etti. Bizim dini hassasiyetimize uygun şekilde gönül coğrafyamızdaki insanlara inşallah ulaştıracaklar.

Tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum; devletimizin güvenli kurumlarından olan Kızılay'a gönül rahatlığıyla kurbanlarını bağışlayabilirler.

Güzel de bir sistem kurulmuş. Hiçbir istismar söz konusu olamaz." dedi.

Şube Başkanı Hümeyra Çelik ise, Kızılay'ın kara gün dostu olduğunu belirterek, "Biz de Bayburt şube başkanlığı olarak çok iyi çalışmalar yapıyoruz.

Kurban, ihtiyaç sahibi olan insanlarla paylaşmanın bir sembolüdür. Bayburtlu hemşerilerimizin bu yıl da Kızılay'a çok büyük ilgisinin olduğunu görüyoruz. Biz de bu kurbanları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.

Tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER