Uğur Dündar, haftanın ‘Etkileşim Starı’ oldu!

Pandemi döneminde müzisyenlere motivasyon sağlaması için, Joker Abdul (Abdullah Koçoğlu) tarafından organize edilen ses yarışmasında 1. haftanın ‘Etkileşim Starı’ Bayburtlu Uğur Dündar oldu.

Uğur Dündar, haftanın ‘Etkileşim Starı’ oldu!

Yarışma Jürisi Onur Akay, Burhan Akdağ, Ali Çağatay, Mustafa Akyol, Tuna Güzelyurt ve Joker Abdul tarafından da yakinen takip edilen performans videolarının etkileşiminde haftanın ikincisi ‘O Ses Türkiye’ yarışması ile adını duyuran Yiğit Yıldızkıran olurken, üçüncülük koltuğuna Esengül Yazıcı oturdu.

Söz ve müziği Joker Abdul’e, örnek okuma aranjesi Ali Çağatay’a ait olan şarkıyı kendi tarzıyla harmanlayarak yorumlayan yarışmacılar arasındaki maraton, Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Yarışma şampiyonunun tek başına 125 bin lira değerindeki büyük ödüle sahip olacağı organizasyonda ikinciye, 5 bin lira değerinde karma hediyelerden oluşan özel bir hediye paketi takdim edilecek.

Joker Abdul, ödül dağıtan müzik ve sanat içerikli benzer yarışmaların, kişisel Youtube kanalı üzerinden çeşitlilik göstererek devam edeceğini söyledi. 

Uğur Dündar’a destek vermek için anket linkine tıklayıp oyunuzu kullanabilirsiniz.

https://www.jokerabdul.com/yarismacilar-ve-anket

Youtube’de videoyu izleyip yorum ve beğeni yaparak Uğur Dündar'a destek olabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=jjBSX1ImM4I

Joker Abdul tarafından organize edilen ses yarışması, birinci gelecek yarışmacı, 125 bin TL değerinde ödülün sahibi olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER