Milletvekili Battal'dan Başkan Pekmezci'ye Ziyaret

Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi makamında ziyaret etti. 

Milletvekili Battal'dan Başkan Pekmezci'ye Ziyaret

Bayburt’un güncel konularının konuşulduğu ziyarette Başkan Pekmezci, Milletvekili Battal’ı Bayburt Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek Bayburt için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 
Milletvekili Fetani Battal ise Başkan Hükmü Pekmezci’ye kendisine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Milletvekili Battal ve Başkan Pekmezci Belediye Çalışmalarını İnceledi 
Ziyaretin ardından Milletvekili Fetani Battal ve Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yapımı süren belediye çalışmalarını yerinde incelediler. 

İncelemelerine ilk olarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Nusret Parkı’ndan başlayan Milletvekili Battal ve Başkan Pekmezci burada devam eden çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Kasım Çeker ve ilgili personelden bilgi aldılar. 

Şehit Nusret Parkı’nda incelemelerini tamamlayan Milletvekili Battal ve Başkan Pekmezci, çalışmaların süratle devam ettiği bir diğer nokta olan eski Genç Osman Parkı’nın bulunduğu alana geçtiler. Burada süren peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını da yakından takip eden Battal ve Pekmezci hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan camiyi incelediler ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında ilgili personelden bilgi alarak alandan ayrıldılar.  İncelemelere Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli de eşlik etti. 


 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2020, 14:18
SIRADAKİ HABER