Komutan Balcı'ya Kızılay'dan Altın Madalya

Merkez Karakol Komutanı Hacı Ali Balcı, Türk Kızılay'ına kan bağışı desteği dolayısıyla altın madalya ile ödüllendirildi.

Komutan Balcı'ya Kızılay'dan Altın Madalya

Merkez Karakol Komutanı Hacı Ali Balcı, Türk Kızılay'ına kan bağışı desteği dolayısıyla altın madalya ile ödüllendirildi. 

Türk Kızılay’ı Bayburt Şube Başkanı Hümeyra Çelik, Kızılay olarak Türkiye’nin kan ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, 

“Türk Kızılay olarak gün geçtikçe daha çok çalışıyoruz ve ülkemizin, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en kısa zamanda karşılamak için emek veriyoruz.” dedi.

 Merkez Karakol Komutanı Hacı Ali Balcı'nın da her zaman kızılay'a destek olduğunu bildiren Çelik şunları söyledi: 

“Haksız yere bir insanı öldüren tüm insanları öldürmüş gibi, bir insanı yaşatan ise tüm insanları yaşatmış gibidir.

Dolasıyla kan bağışı insan hayatını kurtaran, insan sağlığıyla alakalı, insanın, bağışçının vücudundan bir parçayı bağışladığı bir durumdur.

Bağışların en önemlisi, en kıymetlisi olan kan bağışında ihtiyaç sahibiyle bağışçıyı buluşturan Türk Kızılayımız bu anlamda çok önemli bir görev yapıyor.

Bundan ötürü Değerli komutanımız Hacı Ali BALCI'nın Kızılay'a yapmış olduğu kan bağışından dolayı altın madalyasını ve beratını kendilerine verdik çok teşekkür ederiz.”

“Bayburt’u çok özleyeceğim”
Muğla'ya tayini çıktığını belirten Hacı Ali Balcı ise duygusal bir açıklama yaparak şunları söyledi:

“4 yıl önce yine bir Haziran ayında tercihimin dışında Bayburt iline tayinimin çıktığını öğrendiğimde ailece ağlayıp üzülmüştük.

Boynu bükük bir halde Bayburt iline geldik.

Bayburtta  görev yaptığım dört yıl boyunca şehrin dağları, ovaları, vadileri, şehrin özü temiz insanı velhasıl şehrin ruhu beni öylesine büyüledi ve teslim aldı ki bu duyguları yaşarken yine bir haziran ayında muğla iline tayinimin çıktığını öğrenmiş durumdayım.

Aşkından zorla ayrı bırakılan bir aşık gibi Şehitler  diyarı Kahramanlar otağı ,  duruşu sert özü merhametli, imanlı insanların yaşadığı Bayburt'tan temmuz ayı sonunda ayrılmak zorundayım.

Görev yaptığım süre zarfında aramızda tuz, ekmek hakkı bulunan değerli Bayburtlular,  Sayın Muhtarlarımız,  Bürokraside ki İdareciler,  memurlar,  işçi arkadaşlarım,  büyüklerim haklarını helal etsinler.

Fırsat bulduğum zamanlarda amacım herkes ile vedalaşmaktır. Ancak atama telaşı ile ziyaret edemediğim dostlarım kusura bakmasın.

Benden yana bütün haklarım helaldir. Bundan sonra gurbette sıla özlemi duyan bir milyona aşkın Bayburt sevdalılarından biriyim.” açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER