HÜDAPAR’dan Gazetemize Ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Bayburt İl Başkanlığına atanan Maşallah ORUÇOĞLU ve Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Kabayel gazetemizi ziyaret etti.

HÜDAPAR’dan Gazetemize Ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Bayburt İl Başkanlığına atanan Maşallah ORUÇOĞLU ve Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Kabayel gazetemizi ziyaret etti.
Tarafsız ve bağımsız haberciliğin önemine değinen Oruçoğlu,HÜDAPAR'ın ilke ve hedeflerini şu şekilde sıraladı ;

* Adaletin hiçbir şeye feda edilemeyeceğine inanır.
* Hiç kimsenin toplumun beden,ruh ve akıl sağlığını bozacak fiillerde bulunmasını ve söz söylemesini hürriyet olarak tanımaz.
* Toplumun temel değerlerini siyasete taşımak ve hakim kılmak.
* Bizi biz yapan insani ve İslami değerleri yeniden ihya etmek ve yaşanılır kılmak.
* Can,mal,ırz,akıl ve nesil emniyetini sağlamak.
* Maneviyatsızlık ve ahlaki yozlaşmaya dur demek.
* Hakça bölüşümü ve sosyal adaleti sağlamak.
* Yargının adil,bağımsız ve tarafsız olmasını sağlamak.

Yerel basının ve Bayburt'un sorun ve sıkıntılarının dile getirildiği ziyarette Oruçoğlu son olarak şunları söyledi: Dürüst siyaset gerçek adalet şiarıyla çıktığımız bu yolda davamız; hürriyettir, adalettir, hakkaniyettir, zulmün sona ermesidir, huzurdur, barıştır, kardeşliktir.

Gayemiz sadece budur. Bütün varlığımızla bu gaye için mücadele ediyoruz. Bu gayretimizle Allah'ın huzuruna varmak istiyoruz. Adalet ve hakkaniyet üzere bir dünya özlemindeki herkesi HÜDAPAR'a davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2020, 14:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf
Yusuf - 4 yıl Önce

KİŞİ BİLMEDİĞİNİN DÜŞMANIDIR
Buraya yorum yazıp HÜDAPAR ı merak eden kardeşlerimiz için aşağıya HÜDAPAR ın parti programının linkini bırakıyorum. Oradan detaylı bilgi sahibi olabilirler. Olmadı il başkanımız Sn. MaşAllah Oruçoğlu ile irtibata geçilip istenilen tüm sorular sorulabilir.Yorum yazan Fatih isimli kardeşimizin "ayrı bir devlet düşünüyorlar mı " sözünü de şahsım adına zûl sayarım.
https://hudapar.org/parti/parti-programi-3/genel-merkez/

Fatih
Fatih - 4 yıl Önce

Yusuf bence sen öğrenmeye çalış

Seko69
Seko69 - 4 yıl Önce

Hüdapar Müslüman kürt kardeşlerimizin oluşturduğu bir partidir. Ben Bayburt'lu biri olarak izledikleri politikaları beğeniyorum. Ülkeye hizmet etmek isteyen, hakk'tan ayrılmayan sağlam insanlardır. Her kürdü pkk lı sanmak, devlet düşmanı sanmak yanlış. bizim kriterimiz millet/milliyetçilik üzerinden olmamalı. Eğer müslümansak ırkçılık, kavmiyetçilik düşmanımız olmalı.. bizim tek kriterimiz İMAN... bu kardeşlerimizde de çoğunda olmayan iman var.. Allah yollarını açık etsin... Tanımayanlar için söyleyeyim. Diyarbakır meydanında milyonların katılımı ile Peygamber Efendimizi anma programları düzenleyen gruptur bunlar.

Fatih
Fatih - 4 yıl Önce

Huda parı madem haber yaptınız tanıtımı nı da yapsaydınız. Devlete bakışları nasıl?kürt sorununa bakışları nasıl? Mesela ayrı bir devlet düşünüyorlar mı? vs

Demokrat Bayburt
Demokrat Bayburt - 4 yıl Önce

Kürtçü bir parti Bayburt'ta nasıl teşkilatlanıyor?

Fatih
Fatih - 4 yıl Önce

Niyetinizi sorgulamam ama hdp nin de parti programına baksanız.yasalara aykırı bir şey bulamazsınız.

SIRADAKİ HABER