Gökçedere’nin İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, su deposu yenileme çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

Gökçedere’nin İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, su deposu yenileme çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. 

Bakır, yaptığı açıklamada, 2019 yılı içerisinde yaptıkları çalışmalar sonucu içme sularında problem olduğunu tespit ettiklerini söyledi. 

Ardından yenileme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Bakır,“

“Gökçedere’de 2019 yılı içerisinde içme sularımızda problem olduğunu tespit ettik. Su deposu yenilenmesi için çalışmalarımızı başlattık.

Bu süreç içerisinde su deposu tamamlandı. İnşallah Kurban Bayramı’nda da 150 ton su kapasiteli depomuzun kapasitesini 550 tona çıkartarak su problemimizi tamamen bitirmiş olacağız.

Gökçedere belde halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Gölet etrafında da çevre düzenlemesi, Altyapı  projelerimiz var. Gölet çevresinde yürüyüş yolu yapacağımızı 2021 yılında hizmete girmesi için elimizden geleni yapacağımızı halkımıza bildirmek isterim.

Yamaç paraşütü sporu ile ilgili de, burada bu sporun başlangıcını yapan sporcularımıza da teşekkür ederim, bundan sonra ki süreçte de biz de kendilerine destek olmak için Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile de çalışmalarımız olacağını üstümüze düşen görev ne ise elimizden geldiğince yapmaya çalışacağımızı bildirmek isterim.

Son olarak da “Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın Naci Ağbal’a da teşekkür ediyorum. Su deposunu Naci Bey'in sayesinde bitirdiğimizi belirtmek isterim. 

Beldemiz adına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020, 10:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yalann
Yalann - 4 yıl Önce

Suyumuz kaç gündür akmıyor.Su sorununun çözüldüğünü yazmışsınız bu haber dogru deil.Yukari mahalleye su çıkmıyor nerde çözülmüş bu sorun yoksa biz siz başka gokcedereden mi bahsediyorsunuz.

Falan filan
Falan filan - 4 yıl Önce

Su olmadıktan sonra isterse 1000 bin tonluk depo olsun musluktan su yerine hava mı çekecez

Ercan AKKOYUNLU
Ercan AKKOYUNLU - 4 yıl Önce

Köyümüzün en büyük problemlerinden birisi olan İçme suyu projesini hayata geçirdiğin için sana ve çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim.Bundan sonrada kalıcı ve köklü projelere imza atacağınıza inancım tamdır. Allah Yar ve yardımcınız olsun.

SIRADAKİ HABER