Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Güler'in Engelliler Günü Mesajı

Dünya Engelliler Günü kapsamında Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler bir mesaj yayınladı.

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Güler'in Engelliler Günü Mesajı

Farkındalık günü olarak bilinen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle yayınladığı mesajda engelli bireylerin sorunlarına dikkat çeken Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, sorunun çözümüne  vurgu yaptı.

Farkındalık yaratmanın çözüm olacağını belirten Güler, ''Kamuoyunda bu bilinci geliştirmek hepimizin üzerine düşen bir görevdir'' dedi. 

Sorunun Çözümü Farkındalık Yaratmakta

Engelli bireylerin sorunlarının çözümünün farkındalık yaratmakla ortadan kalkabileceğine vurgu yapan Güler; ''Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak bizim görevimiz, eğer vatandaş zor durumdaysa her zaman yanında olmalıyız, gelecek böyle inşa edilir.

Toplumsal farkındalık, sadece engelli bireyler için değil tüm toplum için sorunların ortadan kalkması, kardeşçe yaşamak demektir. Eğer bir sorun varsa toplum elele vererek bunun üstesinden gelebilir.

Türk milleti bu bilinçle eskiden beri var olmuştur ve olmaya devam edecektir. Engelli bireylerimizin 2020 yılında sokakta rahatça yürüyememesi, hala tam bir farkındalık oluşmadığının en açık kanıtıdır.

Herkesin birer engelli adayı olduğunu akıllarına getirmesi ve engelli bireylerin sorunlarının çözümü için hep birlikte hareket etmesi gerekmektedir.'' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER