Çoruh Nehri Projesini İncelediler

Baybuyrt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci DSİ heyetiyle birlikte Çoruh Nehri Projesi'ni inceledi.

Çoruh Nehri Projesini İncelediler

Devlet Su İşleri Trabzon Bölge Müdür Vekili Dr. Emre Akçalı ve Devlet Su İşleri Bayburt İl Müdürü Recep Ergen beraberlerindeki heyetle birlikte Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundular. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 


Devlet Su İşleri Trabzon Bölge Müdür Vekili Dr. Emre Akçalı, Devlet Su İşleri Bayburt İl Müdürü Recep Ergen ve beraberlerindeki heyet ise Belediye Başkanı Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek görevinde başarı temennisinde bulundular.

Çoruh Nehri Projesi İncelendi

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve DSİ heyeti Çoruh Nehrinde devlet su işleri tarafından yürütülen çalışmalar ile Pönserek deresinde yapılması planlanan çalışmalar için incelemelerde bulundular. 
Başkan Pekmezci ve DSİ heyetine incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ile Fen İşleri Müdürü Kasım Çeker de eşlik etti. 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ilgili projeyle ilgili gazetecilere bilgi veren Pekmezci, projenin mevcut kısmıyla kalacağını ve devam etmeyeceğini, sadece şuan yapılmış olan alanla sınırlı kalacağını belirtmişti.   


 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019, 15:50

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
vah çoruh
vah çoruh - 5 yıl Önce

orasıda galmayacak bir kuruş para ödenmeden oralar betondan temizlenecek yada boynunuza taş bağlanıp doğru coruğa demedi demeyin

SIRADAKİ HABER