Bayburt Vakfı'nın Düzenlemiş Olduğu Makale Yarışmasının Sonuçları Açıklandı

24 Temmuz 2020 tarihinde başlayan makale yarışması 1 Kasım 2020 tarihin de sona ermişti. Gönderilen makaleler değerlendirilerek yarışmanın sonuçları Bayburt Vakfı tarafından açıklandı.

Bayburt Vakfı'nın Düzenlemiş Olduğu Makale Yarışmasının Sonuçları Açıklandı

Bayburt Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre ;

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında evinde kalan hemşehrilerimizin, moral ve motivasyonlarını üst seviyelere çıkarmak, kaygı ve endişe düzeylerini azaltmak, hemşehrilerimiz arasındaki dayanışmayı diri tutmak, salgınla mücadelede toplumsal duyarlılığın artmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen; “Kur’an ve Sünnet Işığında Salgın Hastalıklar ve Dünyanın Geleceği”, “Büyük Salgınlar Öncesi ve Sonrası Dünyada Meydana Gelen Değişiklikler”, “Türkiye Yarınlara Nereden, Nasıl Bakmalı?” konulu yarışmamız sonuçlanmıştır.

Yarışmaya toplam 47 makale katılmış ve bu makaleler arasından en iyi 3 seçilerek ödüle layık görülmüştür.

  1. olarak 10.000,00 TL ödüle layık görülen isim “Türkiye Yarınlara Nereden, Nasıl Bakmalı?” isimli makalesi ile Ayşenur KELEŞ olmuştur.
  2. olarak 6000,00 TL ödüle layık görülen isim “Salgın Hastalıklar ve Etkileri” isimli makalesi ile Şule AKDENİZ olmuştur.
  3. olarak 4000,00 TL ödüle layık görülen isim “Türkiye Yarınlara Nereden, Nasıl Bakmalı?” isimli makalesi ile Yunus Emre HAŞLAK
     
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER