AK Parti İl Başkanı Polat’tan Kongre Değerlendirmesi

AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat yapılacak 7. Olağan İl Kongresi öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat yapılacak 7. Olağan İl Kongresi öncesinde değerlendirmelerde bulundu. 

‘’Kongrede Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisinin aday gösterildiğini hatırlatan Polat, bütün hemşerilerime, partili arkadaşlarıma dava arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum.

08 Şubat 2021 saat 13.00'de Kapalı Spor Salonunda partimizin 7. olağan kongresini yapacağız.

Salonla alakalı çalışmalarımızı yapıyoruz. Davetiyelerimizi sahiplerine ulaştırmaya başladık.

AK Partinin kurulduğu günden beri halkın gönlünde en iyi şekilde yer edindiğini belirten Polat şu değerlendirmeyi yaptı:

Kongreler partilerin yenilenme, Aşk ve şevk depolama, yeni enerjiler kazanma süreçleridir.

AK Parti 14 Ağustos 2001 yılından günümüze kadar halkımız tarafından hep tasvip edildi her seçimde takdir edildi.

Buradan da partimize hizmet veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

AK Parti’nin Hamurunu Millet Yoğurdu Mayasını Millet Kattı
Bu parti bizim, Ülke bizim, Bayburt bizim. Biz bir hizmet hareketiyiz AK Parti’nin hamurunu millet yoğurdu mayasını millet kattı. Milli iradenin mecliste tecelli etmesinin adıdır AK Parti, Yeniden dirilişin, kuruluşun adıdır AK Parti.

Daha önceki süreçlerde iyi ve kötü günlerimiz oldu bazen yol kazaları atlattık şuanda gelmiş olduğumuz yol itibari ile geçmişi şanlı bir  tarih olarak değerlendirip yeni ufuklara doğru nasıl yol alabiliriz bunun çalışmasını yapıyoruz. 

Gönlü AK Parti’de olan herkesi bu parti içerisin de  görmek istiyorum.

Bu partiye emek veren herkesin emeğini kutsal sayıp onu takdir etmek sureti ile yola devam ediyoruz.

Bu partide hizmet üretmek isteyen, siyaset yapmak isteyen, emek vermek isteyen herkese partimizin kapısı daima açıktır.

Hedefimiz 2023, 2024, 2053, 2071'dir
Bu ülkede yaşayan herkes mutluluğun doruğuna ulaşana kadar, hayat standartını Avrupa standartının da çok üstüne, muhasır medeniyet seviyesinin de çok ötesine geçinceye kadar çalışma azmimiz devam edecektir.

Ümit’ini Türkiye’ye bağlayan gönül coğrafyamızın bütün meselelerini sıkıntılarını çözünceye kadar bu hareket çalışmaya devam edecektir.

Bu milletin kendisi ile gönül bağı kurduğu Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bu yola başladık ve bu yolculuğu Rabbimiz müsaade ettiği müddetçe, Genel merkezimiz takdir ettiği müddetçe devam etmeye de gayret edeceğiz.

Halkımızın Takdir Edeceği Bir Yönetim Olacak
Kongre süreçleri yenilenmedir. O yüzden yeni bir yönetim oluşturmak zorundayız. Toplumun beklentilerine cevap vermek zorundayız. Toplumun her kesiminin bu yönetim beni temsil ediyor diyebileceği bir yönetim oluşturmaya gayret ediyoruz.

Yönetim belli bir sayı ile sınırlı herkesi bulundurmak mümkün değildir. Yönetimlerde asıl olan esas olan temsildir bizde temsilde ona dikkat etmeye gayret ediyoruz.

Yönetimimizi kongremizde açıkladığımız zaman halkımızın takdir edeceği bir yönetim oluşturulduğunu görecek.

Kimseyi dışarda bırakmadan partiye emek veren, hizmet veren, gönül bağlayan herkesi bir araya getirme gayreti içerisindeyiz. Halkımızın takdir edeceği bir yönetim oluşturacağımızı iddialı olarak belirtmek istiyorum.

İhmal ettiğim olursa da kasıttan değildir, bizim kendi hatamızdır. Niyetimiz halistir, niyet hayırsa akıbette hayırdır diye inanıyoruz.

08 şubatta yapılacak olan kongreye Genel Merkezimizden Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Seçim İşleri Başkanımız Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz Beyefendi, İl koordinatörümüz Erzurum Milletvekilimiz  İbrahim Baydemir, Bayburt Milletvekilimiz Fetani Battal ve Çevre ve şehircilik Başkan Yard. Abdulkadir Develi katılacaktır.

Kongremize Herkesi Davet Etmeye Özen Gösterdik
Kongremize Parti de daha önce İl Başkanlığı yapmış, Milletvekilliği yapmış, Partide görev almış herkesi davet etmeye, kimseyi ihmal etmemeye gayret gösterdik. Amacımız birleştirmek, bütünleştirmek ortak aklı  hareket ettirebilirsek başarılı olunabileceği düşüncesindeyiz.

Meydanlarda Kurulan Bir İttifak
15 temmuz 2016'da halkın sokaklarda kurduğu bir ittifak var. Bu ittifakın adı Cumhur İttifakı’dır. Bundan ötürü de Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Kasap ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Burhan Bozo’yu davet ettik.

Bayburt'ta bulunun diğer siyasi partilerin İl Başkanları’nın hepsine de davetiye gönderdik. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kongreye davet ettik.

Salgın Sürecini Unutmamalıyız!
Salgın sürecini unutmayacağız, kurallara dikkat edeceğiz. Sosyal mesafe kurallarına uymak amacı ile Kapalı Spor Salonunu tercih ettik.

Salona girişte dezenfektan olacak. Herkesi maskeli gelmeye davet ediyorum, maskesi olmayanlara da orada temin  edeceğiz.

Tekrardan herkesi düğünümüze, seyranımıza neşemize ortak olmaya davet ediyorum.

İl dışından gelecek olan arkadaşlarımızda yollarda kurallara uyarak gelmelerini sağ salim gelmelerini temenni ediyorum.

Kongremizin Bayburt’umuza, Ümidini ülkemize bağlayan gönül coğrafyamıza ümmetimize ve bütün mazlum insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum’’.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 18:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Veli
Veli - 3 yıl Önce

Napicaklarmis herkesi davet etmeye çalıştıklarını söylüyorlar mış.hemde bu dönemde covid 19 bu alanlarda bulasmiyormu salonda dikkat edeceklermis.dezenfektan varmış birde maske dagitacaklarmis.hic esnafı düşündünüz mü esnaf ne yapar ne yer ne içer ihtiyaçlarını karşılayacak durumu varmı işyerini kapatan esnaf a bı derdin varmı işten çıkarılan insanlar nasıl geçiniyorsunuz diye soran varmı yok ne var bizim Bayburt atasozuyle hep bana reb bana .artık insanlar gözlerini açsınlar alışmışız Allah a havale ediyoruz demeyi bırakın da sesinizi çıkarın.

Danismentli
Danismentli - 3 yıl Önce

Esnafa dukkan acmak yasak size serbest. Milleti bitirdiniz. Dusun milletin yakasindan artik

aşkın deniz
aşkın deniz - 3 yıl Önce

sonuna kadar arkandayız başknaım. ülkenin bu zor günlerinde de bizim destekçimiz yardımcımız oldun.ikinci kez il başkanlığı hayırlı olsun. ak partide bayburtta daha iyisi YOK

Vatandas
Vatandas - 3 yıl Önce

Geçen dönemlerde cumhurbaşkanının mitinginginde yuhalanan adamlardan daha iyisi yok diyen zihniyet Ak parti bunlarami kaldı kartol yahnisi gibi ismi değiştirip değiştirip milletin karşına çıkarmayın bu şahısları ilkdefa ak Parti'ye oy yok bizden

SIRADAKİ HABER