AK Parti Bayburt'ta 'Hacı Ali Polat'la devam kararı aldı

AK Parti Bayburt 7. Olağan İl Kongresi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdi.

AK Parti Bayburt'ta 'Hacı Ali Polat'la devam kararı aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans ile bağlanarak teşkilat mensuplarına hitap etti.

Yapılan oylamada mevcut İl Başkanı Hacı Ali Polat AK Parti Bayburt İl Başkanlığına yeniden seçildi.

Polat'ın yönetiminde;

Ali Hikmet Atayeter

Aliye Okumuş

Binali Cebeoğlu

Bünyamin Bayazit

Dursun Ali Barın

Elif Şengün

Emre Sevimli

Hacı Dursun Selçuk

Hacı Mehmet Kayalı

Hayrettin Gülümser

İhsan Akbulut

Lengiz Kayaalp

Mecit Türkoğlu

Murat Eraslan

Mustafa Daştan

Nail Koçoğlu

Nazmi Mazlum

Nesli Kocabey

Nurettin Memiş

Ömer Akdeniz

Salim Aslanhan

Selçuk Topsakal

Seyfullah Kaya

Süleyman Nadir Akkoyun

Temel Yolcu

Tevhit Köroğlu

Turgut Çalışkan

Yaşar Güneş

Yusuf Karaman yer aldı.

Disiplin Kurulu üyeliklerine ise;

Bekir Çetin

Halil Cangi

Rüstem Atmaca

Burhani Altınay

Turgut Kaban seçildi.

Kongrede açılış ve protokol konuşmalarının ardından AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bir konuşma yaptı.

Kurtulmuş, Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 19 yıllık bu süreç içerisinde fevkalade önemli adımlar atıldığını kaydederek, “Önceden hatırlıyorum acaba dışarısı ne der. Acaba Avrupa Birliği ne der. Acaba ABD ne der, IMF ne der. Acaba falanca ne der filanca ne der. Türk siyaseti kendisini hizaya sokuyordu. Biz diyoruz ki gavurun ne dediği değil milletin ne dediğine bakıyoruz. Ve yolumuza devam ediyoruz. Ne dediler Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin kara sınırlarının dışına çıkamazsınız. Elimizde kimin ne söylediğinin kayıtları var. Biz ne yaptık Libya hükümetiyle anlaşarak Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki haklarını koruduk. Mavi vatanımıza sahip çıktık. Eğer biz dışarısı ne der diye baksaydık Oruç Reis gemimiz etrafında Türk firkateynleri, üstünde Türk helikopterleri ve savaş uçaklarıyla Doğu Akdeniz'de petrol ve doğalgaz arayamazdık. Onlar ne der diye bakmadık milletimizin ihtiyacı, milli menfaatimiz nedir diye ona baktık ve bu adımları attık” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, geldiği yolu unutanların gideceği istikameti de unutabileceklerini belirterek, “Siyasi hareketlerin önündeki en önemli mesele hedefte bir dava şuuruna sahip olan, yeniden güçlü bir Türkiye kurma idealine sahip olan AK Parti'nin en önemli meselesi geldiği yönü unutmaması gittiği istikameti kaybetmemesi. Geldiği yolu unutanlar Allah muhafaza gideceği istikameti de unutabilirler. Onun için diyoruz ki bu yolun yolcularının sağlam bir şekilde Türkiye'nin hem yakın geçmişini hem de yakın geleceğini çok iyi şekilde özümsemesi lazım. Allah'ın izniyle AK Parti kadroları olarak işte bu kongreler vasıtasıyla, bu söz verme törenleri vasıtasıyla Türkiye'nin her yerinde yeniden güçlü bir şekilde kardeşliğimizi artırarak, saflarımızı sıklaştırarak yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kongreye Kurtulmuş'un yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, siyasi parti temsilcileri, çevre illerden milletvekilleri ve belediye başkanları ile partililer katıldı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 3 yıl Önce

Bayburt için milleti avutmaya, yatmaya devam. Neyini övüyorsunuz. Bayburt şahamı kalktı, yoksa her konuda gerimi gitti. Memleket kasaba idi, köy oldu. Trende kaçtı göremedik. %80 oyun karşılığı bu olmamalı. Zengini zengin, fakiride ekmeğe muhtaç. İşsizlik almış başını gidiyor. Esnaf kan ağlıyor. Yatırım yok. Bankadan kredi almayan köylü kalmadı. İcra ve haciz dosyalarının sayısı belli değil. Yönetime seçilenlerin tamamının tuzu kuru, işleri yolunda. 14 katlık binaya geçmiş belediyeden ruhsat alanlar mı dersin, yandaşlık yaparak kul hakkı yiyenlermi dersin hep burda. Daha ne diyeyim. Bayburt'un sahibi yooooook.

Temel
Temel - 3 yıl Önce

Şimdi bu seçim demokratik mi oldu. Sosyal mesafenin olmadığı, ama insanların zorla bir araya geldiği, hepsinin işlerinin tıkırında olan, bir tane işsizin olmadığı, rantın ve sermayenin sahibi olan bir insan topluluğu. Bir gün olur bunlarda tarihin tozlu yapraklarına karışırlar.

Nivli
Nivli - 3 yıl Önce

Bizden destek yok kime torpil yaptıysanız onlardan oy alin

Gürkan
Gürkan - 3 yıl Önce

İl başkanlığına seçildimi, görevlendirildimi. Formalite seçim yapın sonrada seçildi diye milleti kandırın.

Muzaffer keleverekli
Muzaffer keleverekli - 3 yıl Önce

Evliyalar ocağından irsadi baba ağlar baba soyundan gelen değerli vekilimiz fetani battal beyefendi herzaman hersecimde yine vekilimiz olarak sececeyiz inşaAllah bu böyle biline nice başarılı seçimlere inşaAllah hahirlisiyla Allah yar ve yardim ciniz olsu

SIRADAKİ HABER