AK PARTİ BAYBURT GENÇLİK KOLLARINDAN BÜYÜK BAŞARI

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan tarafından, AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu’na plaket verildi.

AK PARTİ BAYBURT GENÇLİK KOLLARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye geneli  “imza bir genç” sloganıyla başlatılan genç üye çalışmasına büyük destek vererek Eylül, Ekim ve Kasım aylarında Türkiye birincisi olarak hedefini ilk tamamlayan il olan AK Parti Bayburt Gençlik Kolları’na Genel Merkez tarafından plaket verildi.

Türkiye geneli yaklaşık 1 buçuk milyon genç üyesi bulunan AK Parti, “imza bir genç” programıyla 2023 seçimlerine giden süreçte daha güçlü bir gençlik yapılanması ile girmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu, şunları kaydetti: “Bizler gençlik olarak tarihin akışı içerisinde üzerimize yüklenmiş derin bir sorumluluğun muhataplarıyız. Geriye dönüp baktığımızda her daim ecdadımızla övüneceğimiz hadiseler vardır. Bugün bizlere düşen de, bizden sonra gelecek olan nesillerin gurur duyacakları işlere imza atmak olacaktır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bugün ülkenin istikbali ve geleceği için çok mukaddes bir mücadele veriyor. Biz gençler olarak önce onu, onun mücadelesini anlamak ve üzerimize düşen sorumlulukla gayret etmek durumundayız. Gençlerin her daim siyasette yer alması gerekiyor. Genç fikirlerin siyasette sorumluluk alarak “ben de varım” demeleri gerekiyor. Bu minvalde önceliğimiz genç kardeşlerimizi siyasete kazandırarak, siyasetin gençlerin etkin olduğu bir mecra haline gelmesi. AK Parti bu bakımdan oldukça zengin ve güçlü bir partidir.  Diğer partilerin toplam üyesi kadar, sadece genç üyesi olan AK Parti’dir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önem “Biz gençleri yedek kulübesinde değil ilk 11’de görmek istiyoruz”. diyerek gençlere olan inancını da her fırsatta deklare ediyor. Biz de Bayburt AK Gençlik olarak, liderimizin yanında, onun öncülüğünde ülkemiz ve şehrimiz için çaba göstermekle mükellefiz. Rabbim bizlere her daim gurur duyacağımız işlere vesile olarak, güzel hikâyeler biriktirmeyi nasip etsin inşallah. Bu vesileyle bizlere her daim destek vererek Bayburt’u, Bayburt gençliğini önemseyen başta Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan olmak üzere, teşkilat başkanımız Yusuf İbiş’e ve koordinatörümüz Mehmet Ceran’a teşekkür ediyor, aramıza yeni katılarak bizlere güç veren yeni genç üyelerimize hoşgeldiniz diyorum ve tüm genç kardeşlerimizi AK gençliğe davet ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2022, 18:09

SEYFULLAH KAYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mert
Mert - 2 yıl Önce

Bende zannettim bilimsel , sanatsal veya spor alaninda bir basari gosterilmis. Insanlarin isi gucu parti olmus. Ne gereksiz bir haber.

Raco
Raco - 2 yıl Önce

Tepedeki ne demişti. Taraf olmayan bertaraf olur. İşleri güçleri, hedefleri iktidarda kalmak için seçim kazanmak. Başka amaç yok. Bayburt köy olmuş, herkesi üye yapsanız ne değişecek. Tren yolu nerde, fabrikalar nerde, işsizlik bittimi. Hayat pahalılığının önüne geçildi mi. Akaryakıt, döviz ve altın fiyatları nerde. Bunlara çözüm bulun. Emekli 2500 TL. Maaş alırken Devletten 5,6 maaş alan yandaşlara ne yaptınız.

a.mehdi öztürk
a.mehdi öztürk - 2 yıl Önce

"ANADOLU İNANÇ MERKEZİ"......MÜJDE..."HZ.ALİ.R.A.OĞLUNUN TÜRBESİ ZİYARETE,
AÇILMIŞTIR................BALCA................BAYBURT.................TÜRKİYE.....

MİHRİBAN YÜCESOY-dısburg
MİHRİBAN YÜCESOY-dısburg @a.mehdi öztürk - 2 yıl Önce

şirin bayburtumuzun gerçekten tarihi bir şehir olduğunu deklare ediyor,bayburt kalesinde,hz.ali
ef.atının izleri olması önemli,hatta şehit osman dağın dada izler var,sn valimiz görsel yayın yapması
gerekir,tşkler-almanya

SIRADAKİ HABER