Bayburtlu kadınların ürünleri Halk Eğitim'de

AK Parti Kadın Kolları tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen "AK Kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye Destek Verir" adlı etkinlik, Bayburt’ta da gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi’ndeki etkinliğe AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Ünver Atamer, Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, Arpalı Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Polattimur, bazı teşkilat üyeleri, merkez, ilçe ve köylerden el emeği, göz nuru  ürünlerini sergilemek ve satmak isteyen kadınlar katıldı.

İki gün boyunca açık olacak serginin açılışında konuşan Yumak, Ak Parti Kadın Kollarının organize etmiş olduğu yerli ve milli üretimi desteklemek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti. 

Atamer: “Her zaman yanlarındayız”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Ünver Atamer ise, özellikle evde üretim yapan ve pazar imkanı bulamayan kadınların bu proje kapsamında ürünlerini sergileme ve satma imkanı bulduğuna dikkat çekti. 
Atamer, şunları kaydetti: 

“AK parti genel Merkez Kadın Kollarımızın başlattığı bir proje. Evde üretim yapan ve özellikle yöresel ürünleri üreten hanımlarımız için bir çarşı kurduk. Burada satış yapmalarıyla ilgili imkan oluşturduk. İnşallah 2 gün boyunca açık kalacak pazarımız. Onlarda satışlarını yapıp ekonomilerine katkıda bulunmuş olacaklar. Yerli Malı Haftası ile ilgili bir projemiz bu. Biz AK kadınlar olarak özellikle evde üreten, pazar imkanı bulamayan hanımlarımızın hem üretime destek vermek hem de kendi ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla böyle bir çarşı kurduk. İnşallah burada satış yapıp kendi gelirlerini elde edecekler. Biz AK Parti Kadın kolları olarak her zaman onların yanındayız.” 
 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 09:14

BEŞİR KELLECİ


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER